Gastvrouw/Receptioniste Numansdorp

BIJBAAN: Gastvrouw (8u per week, oproepbasis en vakanties)

Bij de Fonkert BMW in Numansdorp zijn wij op zoek naar een spontane man of vrouw die ons team wilt komen versterken op zaterdag. Ook ben je eventueel inzetbaar op oproepbasis en in vakanties.

Stap op zaterdagochtend enthousiast binnen en zet de telefooncentrale aan, klaar voor een nieuwe dag bij Dubbelsteyn | de Fonkert! Je verbind klanten snel door naar de adviseurs, dit maakt jou een belangrijke spil in het web! Begroet klanten met een glimlach en biedt ze iets te drinken aan in de tijd dat zij wachten tot hun auto klaar is.

Functie eisen:

  • Je bent goed in staat om met klanten mee te denken in oplossingen
  • Je kunt goed communiceren op verschillende niveaus en met verschillende soorten mensen
  • Je bent goed in staat om zelfstandig, gedisciplineerd en gestructureerd te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Aanvullende informatie:

 Wij zijn een jong en enthousiast team die er elke dag naar streven om de klant te ontzorgen en de beste service te bieden.

Ben jij minimaal 18 jaar en wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer dan op deze vacature en misschien join jij binnenkort onze family!

Mocht je nog vragen hebben over de job, neem dan gerust even contact op met Paul Cardol via paulcardol@jerdefonkert.nl

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar via paulcardol@jerdefonkert.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!