JUNIOR VERKOOPADVISEUR BMW PREMIUM SELECTION (LOCATIE DORDRECHT)

BMW Premium Selection

In de pedalen! Wij bieden je nu de kans om in ons denderende peloton te stappen. Wij zorgen dat jij in het zadel blijft zitten, terwijl we je de kneepjes van het vak leren. Je wilt graag kopman worden, maar snapt dat je daarvoor eerst af en toe zal moeten knechten. De gezamenlijke target gaat namelijk altijd voor alles. Samen hebben we één doel: die gele trui pakken. Voordat we die winnen, pakken we uiteraard elke tussensprint mee. Help jij onze kopmannen naar het podium? Solliciteer nu en dan zien we elkaar aan de Grand départ!

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

OVER ONS

Dubbelsteyn | de Fonkert

In 1967 opende Dubbelsteyn zijn poorten aan de Vijverlaan in Dordrecht. Sindsdien heeft Dubbelsteyn een flinke groei doorgemaakt. In 1993 verhuisde het bedrijf daarom naar de Mijlweg in Dordrecht. De vier medewerkers die in 1967 voor Dubbelsteyn actief waren, hebben inmiddels gezelschap gekregen van meer dan 54 collega’s. Daarnaast zijn we in 2018 samengegaan met BMW de Fonkert in Numansdorp, waardoor Dubbelsteyn nu 2 vestigingen telt.  Op het oog is er veel veranderd: de klantenkring is enorm uitgebreid, de faciliteiten zijn moderner geworden en de techniek geavanceerder, maar het hart van het bedrijf is gebleven.

Kernwaarden

Het belangrijkste bij Dubbelsteyn is passie voor wat je doet. En vanzelfsprekend belangstelling voor de klanten, techniek en innovatie. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij je verschillende mogelijkheden. Of je nu een ervaren professional bent of net je studie hebt afgerond. Klaar bent voor de volgende stap en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij staan er voor open.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werksfeer in een team met gemotiveerde collega’s. De dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen. Dubbelsteyn is een open en professioneel gerichte organisatie, met genoeg ruimte voor een eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we ook marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar via marceau.mertens@dubbelsteynbmw.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!