(Online) Service Adviseur

Voor onze vestiging in Numansdorp zijn wij op zoek naar een (Online) Service Adviseur. Bij Dubbelsteyn ben je als (online) service adviseur verantwoordelijk voor het telefonisch/online inplannen van werkplaatsafspraken en voorzie je de klant van duidelijke uitleg over de geplande werkzaamheden. Daarnaast vervul je, waar nodig, werkzaamheden vanachter de werkplaatsreceptie voor beide vestigingen. Hier help je met het in ontvangst nemen van klantenauto’s die ingepland staan en hou je de klant gedurende het werkplaatsbezoek op de hoogte van de status van zijn of haar auto. Ook beantwoord je eventuele vragen en bespreek je zowel voor als na het werkplaatsbezoek alle werkzaamheden die gepland en uitgevoerd zijn met de klant. Een diverse functie waarin je op meerdere vlakken inzetbaar bent.

Ben jij de gedreven en enthousiaste (Online) Serive Adviseur die binnen bovenstaand profiel past? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie met CV naar bert.veendorp@dubbelsteyn.nl

Je takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Het te woord staan van klanten aan de telefoon, via de mail of persoonlijk bij een van onze vestigingen
 • Het inplannen van werkplaatsafspraken voor onder andere onderhoud, reparatie en schadeherstel
 • Het opvolgen van online aanvragen voor werkplaatsafspraken en meldingen voor noodzakelijk onderhoud
 • Het in ontvangst nemen van klantauto’s via de werkplaatsreceptie
 • De klant voorzien van een duidelijke uitleg over de geplande en uitgevoerde werkzaamheden
 • De werkplaatsplanning afstemmen met collega’s van andere afdelingen
 • De klant voorzien van productinformatie

 

Solliciteren

Ben jij de gedreven en enthousiaste (Online) Service Adviseur die binnen bovenstaand profiel past? Stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief met CV naar bert.veendorp@dubbelsteyn.nl

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een loyale, flexibele en gemotiveerde medewerker. Wat we daarom vragen:

 • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring of door middel van een opleiding
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je kan goed werken in samenwerkingsverband
 • Je vindt het leuk om klanten te helpen en je kan klanten op een gepaste en representatieve manier te woord staan
 • Je hebt affiniteit met techniek
 • Je bent flexibel. Meestal werk je vanuit het Klant Contact Centrum, maar het komt ook regelmatig voor dat je moet bijspringen achter de werkplaatsreceptie
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt oog voor detail
 • Je bent klantvriendelijk en sociaal
 • Je bent service gericht en stressbestendig
 • Je bent assertief
 • Je bent enthousiast
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

 

Arbeidsvoorwaarden

– Uurloon naar leeftijd en CAO

Wij bieden een leuke baan in een gezellig team van collega’s met passende arbeidsvoorwaarden.

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

OVER ONS

Dubbelsteyn

In 1967 opende Dubbelsteyn zijn poorten aan de Vijverlaan in Dordrecht. Sindsdien heeft Dubbelsteyn een flinke groei doorgemaakt. In 1993 verhuisde het bedrijf daarom naar de Mijlweg in Dordrecht. De vier medewerkers die in 1967 voor Dubbelsteyn actief waren, hebben inmiddels gezelschap gekregen van meer dan 54 collega’s. Daarnaast zijn we in 2018 samengegaan met BMW de Fonkert in Numansdorp, waardoor Dubbelsteyn nu 2 vestigingen telt.  Op het oog is er veel veranderd: de klantenkring is enorm uitgebreid, de faciliteiten zijn moderner geworden en de techniek geavanceerder, maar het hart van het bedrijf is gebleven.

Kernwaarden

Het belangrijkste bij Dubbelsteyn is passie voor wat je doet. En vanzelfsprekend belangstelling voor de klanten, techniek en innovatie. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij je verschillende mogelijkheden. Of je nu een ervaren professional bent of net je studie hebt afgerond. Klaar bent voor de volgende stap en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij staan er voor open.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werksfeer in een team met gemotiveerde collega’s. De dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen. Dubbelsteyn is een open en professioneel gerichte organisatie, met genoeg ruimte voor een eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we ook marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar via bert.veendorp@dubbelsteyn.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!