Telefonist/Receptionist Dordrecht

VACATURE: Telefonist/Receptionist (parttime)

Bij Dubbelsteyn, officieel BMW en MINI dealer in Dordrecht zijn wij met ingang van 1 december 2021, op zoek naar een spontane representatieve man of vrouw die voor 3 dagen per week ons team wilt komen versterken.

 

Als receptionist/ telefonist bij Dubbelsteyn ben je de gehele dag in contact met mensen. Naast het vriendelijk welkom heten van onze relaties, ben jij stressbestendig. Je bent in staat om de inkomende telefoongesprekken aan te nemen en daarnaast snel te schakelen, de afwisseling in jouw functie is dan ook groot!

 

Heb jij het in je om onze gasten het maximale klantgevoel te laten beleven? Ben jij het uitstekende visitekaartje voor zowel onze relaties als onze collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in het werken met een telefooncentrale
  • Je kunt goed communiceren op verschillende niveaus en met verschillende mensen
  • Je bent goed in staat om zelfstandig, gedisciplineerd en gestructureerd te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent flexibel inzetbaar

 

Aanvullende informatie:

Wij zijn een enthousiast team die er elke dag naar streven om de klant te ontzorgen en de beste service te bieden.

Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar machteld.dirks@dubbelsteynbmw.nl en misschien join jij binnenkort onze famliy!

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Machteld Dirks via

machteld.dirks@dubbelsteynbmw.nl

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar via paulcardol@jerdefonkert.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!