Telefonist / Receptionist Dordrecht

VACATURE: Telefonist/Receptionist (Parttime, op zaterdag)

Zoek jij een flexibele bijbaan? Ben je daarnaast communicatief sterk en graag in contact met klanten? Dan hebben wij een aantrekkelijke functie voor jou. Voor ons team in Dordrecht zijn wij op zoek naar een spontane representatieve collega die op de zaterdag en zo nu en dan door de weeks ons team wilt komen versterken.

 

Als receptionist/telefonist bij Dubbelsteyn ben je het eerste aanspreekpunt bij bezoek in onze showroom en ben je de gehele dag in contact met klanten en collega’s. Je ontvangt onze bezoekers met een vriendelijk welkom en zorgt ervoor dat ze geholpen worden. Ook via de telefoon help jij klanten verder bij het verkrijgen van de juiste informatie en verbind je ze door met de juiste afdeling/collega.

 

Naast het vriendelijk welkom heten van onze klanten, ben jij stressbestendig, zelfstandig en gastvrij. Je bent in staat om de inkomende telefoongesprekken aan te nemen en daarnaast snel te schakelen, de afwisseling in jouw functie is dan ook groot!

 

Heb jij het in je om onze bezoekers het maximale klantgevoel te laten beleven? Ben jij het uitstekende visitekaartje voor zowel onze klanten als onze collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen:

  • Je bent communicatief vaardig zowel met klanten als collega’s
  • Je bent in staat om zelfstandig, gedisciplineerd en gestructureerd te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent op zaterdag beschikbaar en zo nu en dan doordeweeks

 

Aanvullende informatie:

Wij zijn een enthousiast team die er elke dag naar streven om de klant te ontzorgen en de beste service te bieden.

Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Henriette.deBruin@dubbelsteyn.nl en misschien join jij binnenkort onze family!

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Henriette de Bruin via bovenstaand mail adres.

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar Henriette.deBruin@dubbelsteyn.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!