VERKOOPADVISEUR BMW NIEUW (LOCATIE NUMANSDORP)

BMW AFDELING NIEUW 

Zoek je een uitdagende functie in de sales? Heb je daarnaast sales ervaring in de automotive branche? Dan hebben wij een aantrekkelijke functie voor jou. Voor ons team in Numansdorp zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur BMW afdeling nieuw. Je zult je bezighouden met de verkoop van nieuwe BMW’s, zowel zakelijk als privé. Je staat in direct contact met onze (potentiële) klanten en je zorgt er voor dat je het persoonlijke gevoel van ons als bedrijf op hen overdraagt. Je voorziet klanten van advies over kopen, financieren of leasen. Daarnaast ontvang je klanten voor proefritten of om hun gewenste BMW samen te stellen. Ook onderhandel je met klanten over prijzen, inruilbedragen en maandtarieven. Jij regelt de droom BMW voor onze klant én zet daar ook een extra stapje voor.

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je werkt goed in teamverband en zorgt voor een goede werksfeer;
  • Je bent assertief, proactief en denkt in oplossingen;
  • Je vindt het niet erg om op zaterdag te werken (uiteraard ben je dan doordeweeks een dag vrij);
  • Je bent leergierig;
  • Je beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau.

Heb je interesse om team De Fonkert (Numandorp) te komen versterken? Mail dan je CV en motivatie naar johnpenning@jerdefonkert.nl en join the family! Ook voor eventuele vragen kun je naar dit mailadres mailen.

2 vestigingen. 130 collega’s.

Openheid. Eerlijkheid. Kwaliteit. Daar staat ons team voor. Met 130 collega’s, verdeeld over 2 vestigingen, zijn we harder gegroeid dan ooit. Hierdoor kunnen wij op elk front de markt aanvliegen. Sales, Aftersales, Marketing, Administratie, Wascentrum. Bij ons is iedereen even waardevol, want alleen samen komen wij tot de ultieme klantervaring. Jonge en enthousiaste collega’s zetten zich hier elke dag voor in en zorgen dat onze uitdagende doelstellingen telkens weer gehaald worden. Wil jij onderdeel zijn van onze familie? Solliciteer op deze vacature en misschien word jij onze nieuwe collega. Join the Family!

OVER ONS

Dubbelsteyn | de Fonkert

In 1967 opende Dubbelsteyn zijn poorten aan de Vijverlaan in Dordrecht. Sindsdien heeft Dubbelsteyn een flinke groei doorgemaakt. In 1993 verhuisde het bedrijf daarom naar de Mijlweg in Dordrecht. De vier medewerkers die in 1967 voor Dubbelsteyn actief waren, hebben inmiddels gezelschap gekregen van meer dan 54 collega’s. Daarnaast zijn we in 2018 samengegaan met BMW de Fonkert in Numansdorp, waardoor Dubbelsteyn nu 2 vestigingen telt.  Op het oog is er veel veranderd: de klantenkring is enorm uitgebreid, de faciliteiten zijn moderner geworden en de techniek geavanceerder, maar het hart van het bedrijf is gebleven.

Kernwaarden

Het belangrijkste bij Dubbelsteyn is passie voor wat je doet. En vanzelfsprekend belangstelling voor de klanten, techniek en innovatie. Afhankelijk van je opleiding en ervaring bieden wij je verschillende mogelijkheden. Of je nu een ervaren professional bent of net je studie hebt afgerond. Klaar bent voor de volgende stap en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij staan er voor open.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellige werksfeer in een team met gemotiveerde collega’s. De dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen. Dubbelsteyn is een open en professioneel gerichte organisatie, met genoeg ruimte voor een eigen inbreng en ontwikkelingsmogelijkheden. Uiteraard bieden we ook marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

IMPRESSIE

JOIN THE FAMILY!

Wil jij deel uitmaken van deze familie? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar via johnpenning@jerdefonkert.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!