Functie-inhoud

Als Medewerker Wascentrum ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van ons wagenpark en binnenkomende klantenauto’s. Daarnaast zorg je voor het wassen en van binnen reinigen van BMW’s en MINI’s, Ook onze huurauto’s en demo’s zet je weer netjes voor de deur zodat ze klaar zijn voor de volgende rit. Je bent een autoliefhebber met oog voor detail waardoor je iedere auto er weer als nieuw uit laat zien. Daarnaast houd je de wasstraat en het gehele terrein schoon en netjes. Bijkomende werkzaamheden zijn het af en toe ophalen van klanten, sorteren van banden en het schoonmaken van banden.

Wat we vragen

Wij zijn op zoek naar een serieuze kandidaat die goed zelfstandig kan werken. Je ziet het als een uitdaging om alle BMW’s, MINI’s en de afdelingen er weer als nieuw uit te laten zien. Je bent woonachtig in de regio Dordrecht en in het bezit van rijbewijs B.

 

Functie- eisen

– Representatief
– Flexibel en weet van aanpakken
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht
– In het bezit van rijbewijs B is een vereiste


Arbeidsvoorwaarden

– Uurloon naar leeftijd en CAO
– Fulltime dienstverband (40 uur)
Wij bieden een leuke baan in een gezellig team van collega’s met passende arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Ben jij de gedreven en enthousiaste Medewerker Wascentrum die binnen bovenstaand profiel past? Stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief met CV naar emielderynck@jerdefonkert.nl