Stijn van der Sandt | Verkoopadviseur MINI

4 jaar bij Dubbelsteyn

“Een top team, dat altijd voor elkaar klaarstaat en ook nog eens hele leuke klanten. Dat maakt Dubbelsteyn zo bijzonder.”

Na mijn opleiding Vestigingsmanager groothandel, ben ik begonnen aan het traject voor Korps Commando. Dit heeft mij heeft geleerd om tot het uiterste te gaan en om te streven naar het maximale. Deze twee eigenschappen komen in mijn huidige baan bij MINI Dubbelsteyn dagelijks van pas. Als verkoopadviseur ga ik tot het uiterste voor de klant, op zoek naar maximale tevredenheid. Mijn werkzaamheden bestaan o.a.  uit het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de klant, waarna ik passend advies kan geven over de juiste MINI.

TOM BRUENS | MONTEUR

8,5 jaar bij Dubbelsteyn

“Dubbelsteyn is niet alleen het leukste bedrijf van Dordrecht, maar van heel Nederland!”

Van diagnoses stellen, tot het inbouwen van accessoires en het verversen van de olie. Als eerste monteur zijn mijn taken bij Dubbelsteyn heel divers. De mogelijkheden bij Dubbelsteyn zijn eindeloos, niet alleen op het gebied van auto’s en gereedschappen, maar ook heb ik hier de mogelijkheid om na het werk nog even 45 minuten te sporten met mijn collega’s.

NIELS VAN DER HOEK | WERKPLAATSCHEF

13 jaar bij Dubbelsteyn

“Ik wil iedereen aanraden om voor Dubbelsteyn te komen werken, de goede sfeer is er niet alleen tijdens werktijd, maar ook na het werk!

FRITS AKKERMAN | MONTEUR

9 jaar bij Dubbelsteyn

“Wat Dubbelsteyn zo leuk maakt? Een goeie werksfeer, veel vrijheid en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen”.

Na het afronden van mijn opleiding Technisch specialist niveau 4 en het werken voor verschillende automerken, ben ik 7 jaar geleden begonnen als eerste monteur bij Dubbelsteyn. Het sleutelen aan een BMW is niet alleen leuk werk, maar wordt ook zo makkelijk mogelijk gemaakt door de moderne apparatuur, een gereedschapskist speciaal gemaakt voor BMW en de uitgebreide reparatiehandleidingen.

WORD ONZE COLLEGA

WORD ONZE COLLEGA

JOIN THE FAMILY!

Ben je enthousiast geworden van ons bedrijf en jouw toekomstige collega’s? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer! Wij zullen je zo snel mogelijk uitnodigen om kennis te maken en wie weet help jij ons binnenkort nóg groter en beter te worden.